mandag 17. april 2017

Spinat wraps






Jeg ble inspirert til å lage denne retten etter et innlegg fra Katieatthekitchendoor.

Ingredienser:

  • 100 g spinat
  • 4 dl hvetemel
  • 4 dl spelt hvetemel
  • 1,5 ts bakepulver
  • 1 ts salt
  • 4 ss olje (olivenolje eller rapsolje)
  • 2 dl melk

Fremgangsmåte:

Bland mel, bakepulver og salt i en bakebolle. Rør inn olje. 

Skyll spinaten og la vannet renne av. Fjern grove og lange stilker. Varm opp melken til kokepunktet. Ha varm melk og spinat i en blender, og bland til spinaten er oppløst. 

Bland spinat og melkeblandingen med melet. Kna det sammen til en fast masse. Pakk inn i plast og sett kaldt i kjøleskapet i 30 minutter. 

Del deigen i ti like store emner. Form  hvert emne til en ball og kjevle dem flate som pannekaker. Stek dem ca ett minutt på hver side i en stekepanne. 

Server med ønsket fyll.







Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar