fredag 29. april 2016

Ovnsbakt steinbit med pesto og spekeskinke



Denne oppskriften har jeg hentet fra Mat med mer av Berit Nordstrand.

Til 4 personer:

Ingredienser:
  • 900 g steinbitfilet, i fire serveringstykker
  • 4 skiver spekeskinke
  • 4 ts pesto
  • Grønnsaker, f.eks.: Paprika, purre, squash, søtpotet, cherrytomat
  • Salt, pepper
  • 2 ss olivenolje
  • Rømme til servering

Fremgangsmåte:

Smør pesto over fiskefiletene og rull deretter en spekeskinke rundt fileten.

Skjær grønnsaker i passe biter.

Ha litt olje i en ildfast form og legg grønnsakene utover formen. Lag groper til fiskefiletene og legg dem nedi mellom grønnsakene. Ha litt olje på toppen.

Stek ved 175 grader, ca 20 minutter.

Server med rømme og bulgur eller ris.



Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar