lørdag 7. november 2015

Pasta og tomatsaus med kikerter




Ingredienser:

  • 500 g Pasta
  • 1 løk
  • 1 fedd hvitløk
  • 1 boks hermetiske tomater
  • 2 ss tomatpuré
  • 2 store gulrøtter, grovraspet
  • 300 g ferdigkokte kikerter (skyllet og avrent hvis de er fra boks)
  • 1 dl creme fraiché
  • Salt, pepper og frisk basilikum
  • Parmesanost til servering


Fremgangsmåte:

Finhakk løk og hvitløk. Ha litt olje i en stor panne og stek løken blank. Ha i raspet gulrot og la det surre med noen minutter. Tilsett tomater og tomatpuré og kok opp. La det småkoke i 20 minutter, men gjerne mer.

Rør inn creme fraiché i sausen og smak til med salt og pepper. Rør tilslutt inn kikertene.

Kok pasta som anvist på pakken.

Server med parmesanost.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar