mandag 16. november 2015

Grillet breiflabb med linseragu og baconviniagrette


Ingredienser:

  • 800 g breiflabbfilet
  • 100 g linser
  • 4 sjalottløk
  • 3 dl kyllingkraft
  • 100 g bacon
  • ½ sitron, saften
  • 100 g bacon
  • 1 syrlig eple
  • Finhakket gressløk
  • salt, pepper


Fremgangsmåte:

Kutt fisken i passe serveringsstykker. Svi dem av på sterk varme på hver side. Stek dem ferdig i ovn på 200 grader i 6-7 minutter.

Bløtlegg linsene i kaldt vann i 30 minutter. Finhakk 2 sjalottløk og fres den i litt olje til den er blank. Tilsett linsene og fres dem lett, før du heller over kyllingkraft og koker på svak varme ca. 15-20 minutter til de er møre. Skrell eplet og skjær i små terninger, la dem trekke med sammen med linsene de siste par minuttene.

Kutt bacon i ½ cm store terninger og fres dem gyldne. Finhakk 2 sjalottløk og fres i litt smør til den er blank. Tilsett sitronsaft og bacon og til slutt gressløk.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar