Til 4 personer
Ingredienser:
- 4 kyllingfileter
- 200 g spinat
- 2 ss cottage cheese
- 1 fedd hvitløk
- 4 store stykker pancetta, parmaskinke eller strandaskinke
Fremgangsmåte:
Vask spinaten godt og fjern grove stilker. Ha spinaten i en
panne med litt olje. Skrell hvitløksfeddet og tre den på spissene på en gaffel.
Bruk gaffelen med hvitløk til å røre i pannen med spinat mens du varmer den
opp. Damp spinaten til den faller sammen. Avkjøl i et dørslag og la alt
overflødig vann renne av. Bland i cottage cheese i spinatblandingen.
Bank kyllingfiletene flate. Fordel spinatfyllet oppå
kyllingfiletene og rull filetene sammen med fyllet i midten. Surr skinken rundt
filetene. Plasser i en ildfast form. Stek ved 180 grader i 35 minutter.
Server gjerne med matkorn og grønnsaker.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar