Ingredienser:
- 500 g karbonadedeig
- 1 ss tomatpuré
- 1 ss paprikapulver
- 1/2 ss spisskummen
- 2 fedd finhakket hvitløk
- 1 boks hakkede tomater
- 1 gulrot, raspet eller finhakket
- 5 dl buljong
Fremgangsmåte:
Stek karbonadedeig til den er gjennomstekt. Tilsett tomatpuré, paprikapulver, spisskummen og finhakket hvitløk. La det frese ti minutter.
Kok opp hakkede tomater og tilsett raspet gulrot og la det koke i ti minutter. Tilsett buljong og kjøttdeig. La suppen småkoke i 15 minutter. Smak til med salt, pepper og chilipulver.
Kok opp hakkede tomater og tilsett raspet gulrot og la det koke i ti minutter. Tilsett buljong og kjøttdeig. La suppen småkoke i 15 minutter. Smak til med salt, pepper og chilipulver.
Server gjerne med mais og bønner.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar