Ingredienser:
- 4 kyllingfileter
- 2 bokser (800 g) hermetiske tomater
- 5 dl kyllingbuljong
- 1 boks (150 g avrent) hermetiske mais
- 1 boks ferdigkokte svarte bønner
- 2 dl quinoa, skyllet i lunkent vann
- 2 fedd hvitløk
- 1 rød chili
- 1 løk
- 1 ts paprikapulver
- 1 ts chilipulver
- 1 ts spisskummen
- 1 ts hvitløkspulver
Fremgangsmåte:
Hakk løk, chili og hvitløk. Surr to minutter i litt olje. Bland inn krydder. Ha i resten av ingrediensene. Kok opp og la trekke i to timer, gjerne mer.
Ta opp kyllingfiletene og skjær dem i biter og ha dem tilbake i gryten.
Server gjerne i taco, fajitas eller med nachos. Rømme og avokado er egnet tilbehør.
Ta opp kyllingfiletene og skjær dem i biter og ha dem tilbake i gryten.
Server gjerne i taco, fajitas eller med nachos. Rømme og avokado er egnet tilbehør.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar