mandag 12. juni 2017

Langtidskokt kylling, quinoa og bønnegryte


Til 4 personer

Ingredienser:

  • 4 kyllingfileter 
  • 2 bokser (800 g) hermetiske tomater 
  • 5 dl kyllingbuljong
  • 1 boks (150 g avrent) hermetiske mais
  • 1 boks ferdigkokte svarte bønner
  • 2 dl quinoa, skyllet i lunkent vann 
  • 2 fedd hvitløk
  • 1 rød chili
  • 1 løk
  • 1 ts paprikapulver 
  • 1 ts chilipulver 
  • 1 ts spisskummen 
  • 1 ts hvitløkspulver

Fremgangsmåte:

Hakk løk, chili og hvitløk. Surr to minutter i litt olje. Bland inn krydder. Ha i resten av ingrediensene. Kok opp og la trekke i to timer, gjerne mer.

Ta opp kyllingfiletene og skjær dem i biter og ha dem tilbake i gryten.

Server gjerne i taco, fajitas eller med nachos. Rømme og avokado er egnet tilbehør. 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar