Ingredienser:
·
400 g svinekjøtt i strimler
·
1 løk, hakket
·
2 fedd hvitløk, finhakket
·
1/2 rød chili, finhakket
·
1 rød paprika, skjært i små biter
·
1 boks hermetiske tomater
· 1 boks røde linser (ev. 2 dl tørkede linser)
·
1-2 ss tomatpurè
· 8 dl høsne- eller kyllingbuljong
·
Frisk persille og timian (alternativt rosmarin)
·
Salt, pepper, spisskummen
Fremgangsmåte:
Fres løk, hvitløk, chili og paprika i litt olje til løken er
blank. Rør inn tomatpurè.
Tilsett buljong, tomater og linser og kok opp. La småkoke i
ca. 20 minutter.
Ha i strimlet svinekjøtt og la det trekke i suppen til det
er gjennomkokt, ca. 5 minutter.
Smak til med salt, pepper og spisskummen. Server med friske urter.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar