mandag 5. januar 2015

Trines beste knekkebrød


Denne har jeg hentet fra Trines matblogg.

Ingredienser:

  • 3 dl sammalt rug, grovmalt
  • 1 dl ruggryn
  • 2 dl lettkokte havregryn
  • 2 dl solsikkefrø
  • 2 dl gresskarkjerner
  • 1 dl knuste linfrø
  • 1 dl sesamfrø
  • 1 ts havsalt
  • 7,5 dl vann (gjerne med kullsyre)


Fremgangsmåte:

Bland alle ingrediensene.

Fordel røren på tre bakepapirkledde stekebrett. Bruk en slikkepott for å fordele røren så jevnt som mulig utover.

Stek alle brettene samtidig i varmluft ved 160 grader. La dem først steke 10 minutter, ta dem ut og bruk en kniv eller pizzahjul til å dele i passende biter. Sett brettene tilbake i stekeovnen og bytt plass hver 15/20 minutt. Knekkebrødene er ferdige etter ca. 60-70 minutter.

Avkjøl på rist.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar