Ingredienser:
- 3 dl sammalt rug, grovmalt
- 1 dl ruggryn
- 2 dl lettkokte havregryn
- 2 dl solsikkefrø
- 2 dl gresskarkjerner
- 1 dl knuste linfrø
- 1 dl sesamfrø
- 1 ts havsalt
- 7,5 dl vann (gjerne med kullsyre)
Fremgangsmåte:
Bland alle ingrediensene.
Fordel røren på tre bakepapirkledde stekebrett. Bruk en
slikkepott for å fordele røren så jevnt som mulig utover.
Stek alle brettene samtidig i varmluft ved 160 grader. La
dem først steke 10 minutter, ta dem ut og bruk en kniv eller pizzahjul til å
dele i passende biter. Sett brettene tilbake i stekeovnen og bytt plass hver
15/20 minutt. Knekkebrødene er ferdige etter ca. 60-70 minutter.
Avkjøl på rist.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar